Søg i denne blog

mandag den 28. april 2014

Grøntsags-oprydning = dejlig mad

Der trængte til oprydning på køleskabets grøntsags hylder i dag.

Jeg fandt en knoldselleri, en fennikel, nogle forårsløg, et stykke broccoli og så havde jeg nogle skrællede gulerødder, der stod i vand.

Et godt stykke selleri blev skåret i grove tern, gulerødderne ligeså  - panden blev sat over med en anelse olivenolie og gulerødder og selleri deri - broccolien blev skåret i stykker, toppen kom i kogende vand, stokken skrællet og skåret i tern og de kom på panden sammen med den snittede fennikel og til sidst kom de snittede forårsløg deri. Det hele blev drysset med urtesalt og alt i alt tog det vel 20 min. at fremstille. Der var bid i grøntsagerne og de smagte og duftede dejlig.


Hold da nu op, jeg synes godt nok, at jeg svedte lidt over det, da jeg lavede mad og det tror da pokker - der er jo sommer udenfor 22 gr. viste termometret - det er da bare skønt her i slutningen af april, den midterste forårsmåned.